Consultanță Fiscală

Serviciul de consultanţă fiscală oferită de către echipa Ducont, vine în ajutorul întreprinzătorilor în perioada controalelor fiscale şi în orice moment când e nevoie de clarificări, asistență şi informare privind legislaţia fiscală a Republicii Moldova, dar şi alte aspecte.

Legislaţia fiscală din Republica Moldova este într-o continuă schimbare şi într-un continuu proces de revizuire, de aceea, cunoaşterea fiecărui detaliu nou apărut în legislaţie necesită investirea timpului şi efortului, din contul altor activităţi.

Echipa Ducont vine cu un set de soluţii utile pentru afacerea Dumneavoastră, considerând serviciul de consultanţă fiscală una dintre priorităţi. Chiar şi fără schimbările şi revizuirile succesive, legislaţia fiscală este una foarte complexă şi presupune o abordare amănunțită, iar interpretările greşite şi nerespectarea legilor – pot afecta mersul afacerii. Cu Ducont, acest lucru nu va mai fi o problemă, deoarece veţi beneficia de suport continuu în chestiuni ce țin de fiscalitate.

Clienții Ducont au avantajul de a apela la acest serviciu gratuit, de aceea nu ezitați să vă legați afacerea Dvs. cu echipa noastră, și să faceți parte din clienții noștri fideli.

Consultanță contabilă

1) Se oferă asistență în timpul controlului fiscal

 • Consultare prealabilă
 • Verificarea și pregătirea documentelor către control
 • Vom asigura mersul corect al controalelor fiscale

2) Ducont mereu va fi în contact cu tine:

 • Prin toate mijloacele disponibile: telefon/fax, chat, e-mail, skype
 • Pune-ți întrebări de contabilitate și primiți răspunsuri clare şi exacte

3) Legile și aspectele ce țin de impozitare

 • Suntem mereu la curent cu cele mai recente modificări ale legislației

Consultanță fiscală:

 • Consultanță privind optimizarea fiscală la nivelul organizației dumneavoastră
 • Informare privind cuantumul şi calculul obligaţiilor de plată pentru: impozitul pe venitul din salarii, contribuţii sociale și medicale, impozitul pe profit
 • Informarea permanentă şi în timp util a conducerii societăţii privind reglementările din domeniul fiscal şi financiar-contabil
 • Instruirea personalului cu privire la modul de întocmire al documentelor primare şi circuitul acestora în cadrul organizaţiei
 • Consultanță în alegerea sistemului informatic necesar activităţii.

Indiferent de nivelul de dezvoltare al afacerii Dumneavoastră, consultarea unui expert fiscal este o necesitate constantă, ținând cont de complexitatea legislaţiei şi mai ales, de importanţa ei.

Acest set de soluţii propuse de către experţii echipei Ducont va prelua în totalitate responsabilitatea obligaţiilor fiscale și povara lor de pe umerii Dumneavoastră. Noi avem o experienţă vastă şi cunoştinţele necesare întru a vă asigura cu informaţii utile, cu noile detalii şi schimbările din legislație. Personalul companiei Dvs. va deveni unul instruit şi la curent cu cele mai importante aspecte ale modului de întocmire al documentelor şi va cunoaște și alte elemente birocratice.