(022) 00 22 44

Serviciile noastre

Evidență Contabilă

Evidența contabilă constă în preluarea și prelucrarea documentelor întreprinderii Dumneavoastră, obținând evidențele impuse de legislație.

Inițierea afacerii

Ducont vă poate fi de folos în iniţierea şi monitorizarea, întreţinerea, şi perfecţionarea afacerii dumneavoastră, oferindu-vă sfaturi utile şi consultanţă la fiecare etapă.

Consultanță Fiscală

Serviciul dat vine în ajutor în perioada controalelor fiscale şi în orice moment când sunt nevoie de clarificări, asistență şi informare.

Adresă juridică

Adresa Juridică este utilă în activitatea unei întreprinderi, fiindcă reprezintă însăși sediul companiei dvs. Nu puteți practica o afacere în Moldova fără o Adresă Juridică.

Audit

Auditul reprezintă procesul desfășurat de auditori, prin care se analizează și se evaluează, în mod profesional, informațiile legate de o anumită entitate, utilizând tehnici și procedee specifice, în scopul obținerii probelor de audit, pe baza cărora auditorii emit un document - numit raport de audit.

Despre serviciile Outsourcing

Prestarea serviciilor de contabilitate

Organizarea aspectelor ce ţin de contabilitate vă asigură succesul afacerii Dvs., de aceea este foarte important să colaboraţi cu o echipă profesionistă şi experimentată în acest domeniu, Ducont include tot setul de servicii necesare pentru a scuti personalul şi administraţia firmei Dvs., de orice probleme şi bătăi de cap ce ţin de contabilitate, legislaţie fiscală, salarii, impozite, documente, registre, contracte, etc.

Ducont poate fi alături de la primii paşi ai întreprinderii Dvs până la transformarea acesteia într-o afacere de succes, asigurând evidența contabilă şi fiscală şi venind mereu cu cele mai recente actualizări din legislaţia fiscală. Paleta noastră de servicii se referă la fiecare perioadă din evoluţia unei întreprinderi şi la fiecare aspect contabil.

Colaborând cu noi, veți beneficia de:

  • Evidență contabilă
  • Evidență financiară
  • Întocmire dare de seamă financiară
  • Întocmire dare de seamă fiscală
  • Consultanţă fiscală şi contabilă
  • Asistență control fiscal
  • Calcul salariu
  • Calcul impozit
  • Audit intern
  • Inițiere afacere

Noi ne asumăm întreaga responsabilitate pentru rezultatele muncii noastre. Serviciile pe care le oferim vor putea transforma întreprinderea Dvs într-o firmă prosperă, cu un flux financiar transparent şi cu o perspectivă nelimitată în mediul de afaceri. Serviciile noastre sunt calitative, eficiente, flexibile, avantajoase, conform standardelor corporative dar în primul rând conform legislaţiei, sigure şi accesibile.

Externalizarea contabilităţii este cea mai eficientă soluţie pentru întreprinderile mici şi mijlocii din Republica Moldova. Aceasta va asigura mersul corect al evoluţiei financiare. Informaţii mai detaliate despre serviciile cele mai importante oferite de Ducont le puteţi citi pe pagina noastră.

Scroll to top button