(022) 00 22 44

Cine suntem noi?

DUCONT este o companie ce oferă servicii de evidenţă contabilă şi servicii de consultanţă în domeniul financiar contabil.

Prin experienţa acumulată, muncă şi dinamism, perfecţionare continuă, traininguri pe fiscalitate şi contabilitate, suntem alături de companii din diferite domenii de activitate: producţie IT, import, distribuţie, publicitate şi poligrafie, comerţ, frizerii şi saloane de frumuseţe.

Misiunea noastră

misiunea companiei Ducont
pin logo

Misiunea noastră este de a oferi companiei sau întreprinderii Dumneavoastră servicii contabile la cel mai înalt nivel, astfel, pentru a veni cu soluţii adaptate cerinţelor companiei pe care o conduceţi, tratăm individual fiecare client în parte şi ne dedicăm întru totul, acordând atenţia specială.

Propriul program de contabilitate

Elemento a fost creat de o echipă de profesioniști cu o experiență de peste 10 ani în domeniul contabilității și proiectării bazelor de date. Am reușit sa îmbinăm toate elementele pentru a face un program contabil performant și complet din toate punctele de vedere, astfel oferim profesioniștilor contabili cât și celor începători posibilitatea de a avea rezultat maxim cu minim efort.

Softul de contabilitate a fost gândit pentru a asigura mobilitate și eficiență maximă în conformitate cu necesitățile tot mai ample ale contabililor.

logo elemento
află mai mult

Principiile noastre

  • Să oferim servicii contabile profesionale
  • Să oferim clienţilor un plus de valoare prin serviciile noastre, propunând sfaturi înainte de apariţia problemelor.
  • Să informăm clientul despre principalele sancţiuni din legislaţia fiscală şi cuantumul acestora, operaţiunile scutite de TVA, veniturile din salarii scutite de impozit, obligaţiile angajatorilor în ceea ce priveşte calculul, reţinerea şi virarea impozitelor
  • Să respectăm legislaţia fiscală
  • Să fim bine informaţi cu noile reglementări fiscale
  • Să permitem clientului nostru evitarea fiscalităţii excesive profitând de facilităţile fiscale în vigoare pentru o maximizare a profitului
  • Să fim alături de nevoile particulare ale fiecărui client
  • Clientul nostru să deţină avantajul evidenței contabile complete şi corecte
  • Clientul nostru să fie pregătit oricând pentru un control fiscal.

Avantajele de a lucra cu echipa noastră

Avantajul principal al companiei noastre este stabilitatea și poziționarea pe piața serviciilor de contabilitate pe percursul a 10 ani de activitate cu diverse genuri de activitate totodata acumulând un bagaj vast de experiență în domeniul contabilității.

idee

Cunoștințe

Experiență 10 ani

Cunoaşterea, înţelegerea şi aplicarea corectă a legislaţiei contabile şi fiscale – firma de contabilitate acumulează experienţa din numeroasele probleme cu care se confruntă pentru fiecare client în parte şi o pune la dispoziţia Dumneavoastră.

logo grafic

Costuri reduse

Economie!

Costurile serviciilor de outsourcing sunt cu 50% mai mici decât costurile efectuării evidenței contabile la sediul societăţii Dumneavoastră. unde suportați asa cheltuieli ca impozitul pentru contabil, spatiu in birou, calculator, program de contabilitate si actualizarile ulterioare, rechizite etc.

documente

100% Documente primite si prelucrate

Exactitate!

Nu veți mai auzi de documente pierdute deoarece pentru fiecare document adus de către clienți se emite act de primire-predare a documentelor, ulterior și fișa de control privind procesare fierărui document.

siguranta

Asigurare în valoare de 1000000 lei

Protejat!

Compania Ducont este asigurata de Amenzi si Penalități în mărime de 1000000 lei, în cazul în care din cauza companiei noastre dvs. sunteți amendat sau penalizat, compania noastră este asigurată și suportă cheltuielile din cauza cărora ați avut de suferit.

Clienții care au încredere în noi

Scroll to top button