(022) 00 22 44

01.11.2022

Dacă ai o afacere profitabilă care îți aduce plăcere și vrei să te concentrezi pe obiectivele acesteia, trebuie să lași evidența contabilă pe mâini bune. În astfel de situații, externalizarea serviciilor de contabilitate este soluția perfectă.

servicii de contabilitate

Deși acest lucru nu s-ar potrivi chiar oricărei companii, cele mai multe pot obține foarte multe beneficii dintr-un parteneriat cu o companie de outsourcing, pentru a ajuta la reducerea costurilor și pentru a le permite să se concentreze mai mult pe obiectul lor de activitate central. Astfel, contabilitatea a devenit unul dintre cele mai bune servicii de externalizare pentru companiile mici și mijlocii, dintr-o serie de motive.

Iată care sunt cele mai importante avantaje în externalizarea serviciilor de contabilitate, din perspectiva specialiștilor de la Ducont.

O mai bună utilizare a timpului

E clar lucru că prin externalizarea serviciilor tale de contabilitate îți eliberezi timp prețios.
În schimb, poți utiliza acest timp pe operațiunile zilnice și aducerea de noi clienți.
Prin outsourcing, responsabilitatea este transferată automat pe acea firmă de contabilitate la care ai apelat, fie că vorbim de organizarea personalului sau respectarea termenelor de implementare a schimbărilor fiscale.
În acest mod, ai mai mult timp pentru a te concentra pe alte sarcini primordiale ce țin de dezvoltarea afacerii tale.


Scăderea costurilor

Economisește bani prin eliminarea necesității de a plăti un pachet de beneficii costisitoare unui angajat full time sau part time.
Atunci cand externalizezi contabilitatea, plătești numai pentru serviciul de contabilitate și nimic altceva. În plus, acest lucru îți reduce nu numai costurile de productivitate, dar și costurile de salarizare.


Frauda redusă

De regulă, victimele cele mai frecvente ale fraudei sunt companiile mici, private, care au mai puțin de 100 de angajați.
Majoritatea companiilor nu au acces la un controler sau CFO care ar putea să interpreteze valorile KPI și ai metricilor care prezintă activitatea anormală în datele tranzacționale și de facturare. Astfel, apelând la servicii de contabilitate externalizate, companiile mici sunt protejate automat de fraudă și pot implementa controale corespunzătoare de protecție.


Servicii de contabilitate profesioniste

Dacă alegi să apelezi la externalizarea serviciilor de contabilitate la o firmă de contabilitate profesionistă, te alegi cu o echipă de experți.
Contabilii profesioniști cunosc toate codurile și legile fiscale de la A la Z. Ei lucrează non-stop pentru afacerea ta, țin pasul cu cele mai recente informații fiscale, totul la un preț destul de avantajos.

contabilitate transparenta

Vei avea doar oamenii cei mai experimentați și calificați, implicați în serviciile tale de contabilitate.

Opțiuni scalabile

Procesul de a-ți extinde și de a-ți crește afacerea sau de reducere a cheltuielilor devine automat mai simplu. De regulă, firmele de contabilitate îți pot furniza o listă de opțiuni și îți pot oferi feedback valoros și sugestii care îți vor crește veniturile. Indiferent de obiectivele tale, e clar lucru că vei câștiga mai mulți bani sau ca vei reduce costurile după externalizare.

Așadar, externalizarea serviciilor de contabilitate îți oferă flexibilitate și multe opțiuni pentru dezvoltarea continuă a afacerii tale pe termen lung. Dacă ai nevoie de servicii contabile în Chișinău sau ești interesat de prețurile în evidența contabilă, nu ezita să ne contactezi!

Ducont este o firmă de contabilitate în care poți avea încredere! Astfel, având o echipă formată din contabili experimentați, putem asigura toate formele de contabilitate, începând de la contabilitate financiară și terminând cu un Audit complex a companiei.

Scroll to top button