Adresă Juridică

Adresa Juridică reprezintă sediul unei întreprinderi și este un element esențial în constituirea unei companii, dat fiind faptul că ea figurează în Actele Constitutive ale companiei, această adresă fiind necesară și pe tot parcursul derulării unei afaceri sau în cazul schimbării sediului entității dumneavoastră.

Dacă dețineți un business în afara municipiului Chișinău, dar vă doriți să aveți Adresă Juridică în Chișinău, atunci serviciul dat este ceea de ce aveți nevoie, mai ales că Ducont Consulting SRL oferă Adresă Juridică gratuită tuturor clienților săi.

Obținerea unei Adrese Juridice gratuite

 

Pentru a beneficia de serviciul Adresă Juridică gratuită este nevoie să fiți (sau să deveniți) client al entității Ducont Consulting SRL, adică trebuie să aveți încheiat sau să încheiați un contract cu compania, contract în care este stipulat faptul că Ducont Consulting SRL vă prestează alte servicii decât Adresă Juridică, dintre cele ce pot fi regăsite în portofoliul întreprinderii, cum ar fi: servicii de evidență contabilă, consultanță la inițierea unei afaceri, consultanță fiscală și contabilă etc.

Client Ducont Consulting SRL se consideră cel ce a încheiat cu compania un contract de prestare de servicii, iar acest titlu este oferit pe toată durata contractului, adică de la data încheierii contractului de colaborare și până la desființarea acestuia.

Ducont Consulting SRL oferă acest serviciu gratuit atât clienților noi, cât și celor mai vechi.

 

Sediu Juridic de la Ducont Consulting SRL

  • Ducont Consulting SRL oferă și servicii de Găzduire a Sediului Juridic, acest serviciu reprezentând oferirea unei Adrese Juridice pe o perioadă limitată.

 

  • Serviciul de oferire a unui Sediu Juridic este destinat întreprinderilor în tranziție, ce migrează de la reședința lor inițială, având intenția de a se stabili la o altă adresă, după o anumită perioadă de căutări.

 

Condițiile pentru a obține Adresă Juridică sau Sediu Juridic

 

  • Termenul oferirii Adresei este pentru tot parcursul derulării contractului încheiat cu compania Ducont Consulting SRL. Oferta expiră în cazul rezilierii contractului.
  • Serviciul Adresă Juridică gratuită este destinat oricărui client, nu sunt stabilite restricții și nici privilegii.
  • Adresa Juridică este în orașul Chișinău, sectorul Buiucani.
  • Nu se oferă și o adresă poștală.